Bedemand til din begravelse i København og omegn

En begravelse er, for bedemanden hos Lyngby Begravelsesforretning, ikke kun en begravelse, men en helt særlig begivenhed.

Som bedemand nær København, mere præcist hos Lyngby Begravelsesforretning, er det vores vigtigste opgave, at bistå de pårørende med at sætte ord og handlinger på ønskerne for afskeden med deres kære afdøde og gøre højtideligheden til et varmt og uforglemmeligt minde.

Livet er noget særligt for det enkelte individ, og det bør det sidste farvel også være. Vi varetager også gerne begravelse,  som jeres lokale bedemand i København inklusive Nærum, Rudersdal, Søllerød, Hørsholm, Sorgenfri, Tårbæk, Vedbæk, Gl. Holte, Vangede, Ordrup m.fl. samt naturligvis Lyngby.

Enhver henvendelse fra pårørende til den afdøde er en helt særlig henvendelse for en bedemand hos Lyngby Begravelsesforretning, og vores bedemænd tilbyder at tilrettelægge og udføre personlige og individuelle højtideligheder baseret på ønskerne fra de pårørende og naturligvis fra afdøde selv, såfremt afdøde har gjort opmærksom på sine ønsker.

Gælder det en begravelse i København og omegn f.eks. Nærum, Rudersdal, Søllerød, Hørsholm, Sorgenfri, Tårbæk, Vedbæk, Gl. Holte, Vangede, Ordrup m.fl. eller Lyngby, så påtager vi os gerne at arrangere og gennemføre højtideligheden i henhold til de efterladtes ønsker. Vi har en erfaren bedemand nær København.

Bedemand København og omegn – Din lokale bedemand

Lyngby Begravelsesforretning kan agerer din lokale bedemand i en lang række byer og bydele omkring Købehavn. Vi tager os af alle de praktiske anlæg, og gør det nemt for jer at tage beslutninger – som kan være svære at overskue når man har mistet en man har kær. Vi lægger vægt på at skabe nogle trygge rammer for folk, der er havnet i denne sårbare situation.

Vi arrangerer bisættelse og begravelse i København og omegn som Nærum, Rudersdal, Søllerød, Hørsholm, Sorgenfri, Tårbæk, Vedbæk, Gl. Holte, Vangede, Ordrup m.fl. og naturligvis Lyngby.

Et dødsfald er så godt som altid en følelsesmæssig belastning, og det kan være vanskeligt at overskue de praktiske og økonomiske omstændigheder. Derfor tilbyder vi assistance til at skabe overblik over de praktiske opgaver samt planlægning og gennemførelse af højtideligheden efter Deres ønske. Der kan læses mere om priserne her.

Begravelse København – Medlem af Danske Bedemænd

Med andre ord arrangerer vi både bisættelse og begravelse rent geografisk i Nærum, Rudersdal, Søllerød, Hørsholm, Sorgenfri, Tårbæk, Vedbæk, Gl. Holte, Vangede, Ordrup m.fl. eller Lyngby. Vi forholder os naturligvis til de faglige og etiske regler hos Danske Bedemænd. Som medlem af Danske Bedemænd er vi tilknyttet foreningens garantiordning og klageudvalg. På den måde sikrer vi også en tryghed ved en begravelse i København og omegn.

Se videoen om hvad bedemanden kan hjælpe med her.

Læs mere om vores: