En begravelse er for en bedemand hos Lyngby Begravelsesforretning er ikke kun en begravelse, men en helt særlig begivenhed.

Som bedemand hos Lyngby Begravelsesforretning er det vores vigtigste opgave at bistå de pårørende med at sætte ord og handlinger på ønskerne for afskeden med deres kære afdøde og gøre højtideligheden til et varmt og uforglemmeligt minde. Livet er noget særligt for det enkelte individ, det bør det sidste farvel også være. Vi varetager også gerne som bedemand, en begravelse for Deres afdøde i Holte, Lyngby, Nærum, Rudersdal, Søllerød, Hørsholm, Sorgenfri, Tårbæk, Vedbæk og Virum.

Enhver henvendelse fra pårørende til den afdøde er en helt særlig henvendelse for en bedemand hos Lyngby Begravelsesforretning, og vores bedemænd tilbyder at tilrettelægge og udføre stærkt personlige og individuelle højtideligheder baseret på ønskerne fra de pårørende og naturligvis fra afdøde selv, såfremt afdøde har gjort opmærksom på sine ønsker.

Gælder det en begravelse i Holte, Lyngby, Nærum, Rudersdal, Søllerød, Hørsholm, Sorgenfri, Tårbæk, Vedbæk eller Virum, så påtager vi os at arrangere og gennemføre højtideligheden i henhold til de efterladtes ønsker. Vi svigter aldrig, men har som veluddannet bedemand altid styr på begivenhederne.

Vi arrangerer begravelse i Holte, Lyngby, Nærum, Rudersdal, Søllerød, Hørsholm, Sorgenfri, Tårbæk, Vedbæk og Virum.

Lyngby Begravelsesforretning – bedemand med stort personligt engagement ved alle bisættelser og begravelser. Et dødsfald er så godt som altid en følelsesmæssig belastning og det kan være vanskeligt at overskue de praktiske og økonomiske problemer. Vi kan tilbyde vores assistance til at forestå de praktiske opgaver ved planlægning og gennemførelse af højtideligheden efter Deres ønske og udarbejder naturligvis gerne et økonomisk overslag over samtlige omkostninger. Vores bedemand kender lovgivningen og varetager alle kontakter udadtil. Desuden tilbyder vi også vores hjælp til de pårørende efter selve højtideligheden.

Vi dækker et stort geografisk område og varetager gerne både bisættelse og begravelse i Holte, Lyngby, Nærum, Rudersdal, Søllerød, Hørsholm, Sorgenfri, Tårbæk, Vedbæk og Virum. Og så lever vi selvfølgelig 100 % op tilde faglige og etiske regler hos Danske Bedemænd. Som medlem af Danske Bedemænd er vi tilknyttet foreningens garantiordning og klageudvalg.